Welke soorten seksspeeltje haar zijn er?

Er zijn tegenwoordig erg veel seksspeeltjes voor haar om uit te kiezen. Weet je nog niet zo goed wat het verschil is tussen de diverse soorten speeltjes? Dan zullen we hier kort uitleggen welke soorten seksspeeltjes voor haar er zijn en wat je er mee kunt doen.

Vibrerend ei

Eén van de meest bekende seksspeeltjes voor vrouwen is het vibrerend ei. Dit is een klein draadloos eitje dat je in de vagina kunt doen. Vervolgens kun je met de afstandsbediening het ei bedienen. Er zijn tien verschillende standen, lopend van zacht naar hard vibrerend. Het ei kan op een afstand tot 20 meter worden bediend, dus het is ook een spannend idee om de afstandsbediening bijvoorbeeld aan je partner te geven.

Vibrator

Misschien wel het bekendste seksspeeltje haar is de vibrator. Dit is een soort staaf die je in de vagina kunt aanbrengen. Een vibrator kan allerlei verschillende vormen hebben, zoals bijvoorbeeld helemaal recht, maar er kan ook een kleine kromming in zitten. De vibrator vibreert en kan soms verschillende standen hebben. Naast het deel dat in de vagina gaat, kan er soms een extra deel aan de vibrator zitten dat bijvoorbeeld de clitoris stimuleert.

Dildo

Een andere bekende categorie binnen de seksspeeltjes voor vrouwen, zijn de dildo’s. Dit zijn seksspeeltjes die een penis voor moeten stellen en dus ook niet vibreren. Er zijn verschillende diktes, lengtes en structuren van, zodat er voor elke vrouw een gewenste dildo is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.